Kindergrime

Kindergrime is mijn grote passie. Ik tover jou of je kleine prins(es) om tot de stoerste superheld, schattigste diertje of mooiste fee. Het niveau van mijn designs ligt hoog. De gezichtjes worden afgewerkt met mooie jeweldesigns, stralendste glitters de fijnste lijn/bloementechnieken. Er wordt veel waarde gehecht aan het onderhoud en hygiëne van mijn materiaal. Daarnaast werk ik enkel met de beste producten.

Kindergrime en Glittertatoos
€ 60€/u

We versieren jou graag met leuke sjablonen en je favoriete kleurtjes glitterpoeder. Deze glittertatoos zijn een mooie aanvulling van de kindergrime! Kan niet zonder kindergrime worden geboekt

Glittertatoos op jou feestje? 60€/uur (+vervoerskosten €0,40/km), pas boeking vanaf 3u
Glittertatoo in het instituut? €5/tattoo

Kindergrime
€ 55€/u

Kindergrime op jouw feestje? €55/uur (+vervoerskosten 0.40€/km), pas boeking vanaf 3u
Kindergrime in het instituut? €15/gezichtje (+6 personen €13/gezicht) met bling/juweeltje €18

*tip: vul dit aan met glittertatoos/ crazy hair / ibiza hairwrap

Halloween SFX
€ Op aanvraag

Is Halloween helemaal jouw ding, en wil je jouw vrienden eens goed de stuipen op het lijf jagen? De combinatie van facepaint en special effecten zorg ik ervoor dat een bloederige zombie, schaafwondjes, littekens en open wonden net als echt lijken. Maar dan iets overdreven bloederig!

Prijs op aanvraag afhankelijk van het design

Crazy Hair
€ 75€/u

Lekker zot doen kan geen kwaad, ook je kapsel mag eens uitstralen. Ik ga aan de slag met kleurrijke accesoires, bloemen, vlinders, haarspray en speldjes. Zowel jongens als meisjes zien er knotsgek uit na deze make-over.

Crazy Hair op jou feestje? €75/uur (+ vervoerskosten €0,40/km), pas boeking vanaf 3u

Ibiza Hairwrap/feather
€ 10€

Super populair, en nostalgie voor de mama. Een leuk juweeltje, veertje of touw in je haren. Zowel de kids als volwassenen zijn hier helemaal weg van.

Feather/juweeltje: 8€

Ibiza hairwrap: 10€

Aan huis? enkel in combinatie met kindergrime

Maak een afspraak

contact

Beauty Studio - Ma Peau